Zoeken naar epic nederland


    
epic nederland

Epic Europe B.V. Deelnemer IHE.
Epic Europe B.V. Epic Europe B.V. 5216 PP s-Hertogenbosch. U bevindt zich hier.: Epic Europe B.V. IHE Europe News Pulse: IHE Services Excels at Connectathon 2018. Meet Up Duurzaam Informatiestelsel voor de Zorg 10 september vanaf 10.00u Ministerie van VWS.
Blog Epic vs. ChipSoft.
27 september werd een rapport uitgebracht waarbij een vergelijking werd gemaakt tussen Epic en Chipsoft, de twee marktleiders wat betreft elektronische patiëntendossiers EPD in Nederland. Het onderzoek werd uitgevoerd door Pragus en Peer60. Pragus is een organisatie die zich inzet voor verbetering van de door de patiënt waargenomen kwaliteit door aanpassingen in processen en informatievoorziening.
Wachttijd St. Antonius neemt toe na overstap op Epic Computable.nl.
Antonius Ziekenhuis is wettelijk verplicht dossiers bij te houden van patiënten die behandeld worden en doet dat met ingang van 13 oktober 2017 in het systeem van Epic, een Amerikaanse leverancier. Volgens het ziekenhuis worden de data van onze patiënten opgeslagen op servers in Nederland en kan de Amerikaanse leverancier Epic hier niet bij.
Epic. Mobile Menu.
Henry Ford Health System discusses value realization from switching to Epic. Confronting the Hospital Capacity Puzzle with Real-Time Dashboards. Yale New Haven Health leverages dashboards in their Capacity Command Center to improve patient flow. Ochsner and Epic Use Machine Learning to Prevent Adverse Events.
Epic fail met EPD in Nijmegen? SmartHealth.
In Nederland heeft Epic pas sinds kort echt voet aan de grond. De Nederlandse leverancier Chipsoft is hier de marktleider. Maar Epic scoorde vorig jaar jaar big time toen de twee Amsterdamse academische centra, het VUmc en het AMC, voor Epic kozen, met Chipsoft als de grote verliezer van de aanbesteding.
Medisch Centrum Leeuwarden neemt epd van Epic in gebruik Actueel Skipr.
In de eerste weken na de introductie van Epic worden tijdelijk minder patiënten behandeld dan anders. De verwachting is dat medewerkers tijdens de inwerkperiode van Epic tijd nodig hebben om te wennen aan de nieuwe werkwijze. Epic is in Nederland een groeiende leverancier van elektronische patiëntendossiers.
Het complete epd-overzicht: welk ziekenhuis heeft welke leverancier? Zorgvisie.
Onlangs stapte het UMCG over op Epic, terwijl de livegang in het Elizabeth-TweeSteden Ziekenhuis aanstaande is. Samen hebben Chipsoft en Epic daarmee het grootste deel van de markt in handen. Wat betreft de andere partijen op de markt blijkt uit het epd-overzicht het volgende.: Nexus leverde in het afgelopen jaar enkele aanvullende modules op, zoals de SEH en PDMS-modules. Nexus werkt in 2018 onder meer aan de verdere uitbouw van het eigen medicatievoorschrijf en toedieningssysteem en de completering van de eigen suite. Cerner ondersteunt de bestaande implementaties die het bedrijf in 2016 overnam van Siemens. In België implementeert Cerner, onder meer bij twee academische ziekenhuizen, het EPD Millenium. In Nederland wachten we nog op de eerste uitrol van het Cerner EPD.
Epic-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Ziekenhuis St Jansdal Vacatures in Harderwijk. Lees meer over werken bij Ziekenhuis St Jansdal. Epic Clarity Datamodel Consultant. Certificering in Epic Clarity Datamodel is een pré; Ervaring met Epic implementaties en/of optimalisaties is een pré. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Epic-vacatures in zuid Nederland juli 2018 Indeed.nl.
plaats, provincie of postcode. vacatures voor Epic in zuid Nederland. Mijn recente zoekopdrachten. Florence Zorg Rotterdam. Zorg Welzijn Gemeente Vlaardingen. Host Hospitality Host. Internationale Bedrijven Friesland. TNS NIPO gemeente Almere. Grafisch Groningen provincie. Filter results by.: Sorteer op: relevantie datum.

Contacteer ons