Whitepaper Samenvatting

De Business Value van PaaS

De Business Value van PaaS

18-05-2017Red HatENWhitepaper
Organisaties moeten applicaties, functies en diensten leveren op de snelheid die hun bedrijven nodig hebben en in steeds meer uiteenlopende IT-omgevingen om technologische initiatieven zoals cloud migratie vast te houden. Deze technologieën maken vaak de belofte van efficiëntere en effectieve IT-diensten, maar het kan uitdagend zijn voor organisaties om dergelijke voordelen te realiseren zonder de juiste technologische platforms en oplossingen in te voeren. IT gebruikt analyses en andere tools om deze transformatie te ondersteunen door processen te automatiseren en platforms aan te gaan die flexibiliteit rondom Hybrid Cloud infrastructuren ondersteunen.

In deze IDC-whitepaper leer je hoe organisaties het Red Hat® OpenShift Container Platform gebruiken om meer applicaties in minder tijd te realiseren en tegemoet te komen aan de eisen van de klant.
Registratie vereist

Sorteer op:
 
Toon:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}
 

Uw account

Meld u nu gratis aan als member voor toegang tot alle beschikbare whitepapers, reference cases en andere informatieve documenten!
Powered by
Zorg en ICT

Top IT vacatures in de Zorg

 
Powered by: ICTwerkt.nl