Avnet Technology Solutions

Avnet Technology Solutions Beatrix de Rijkweg 8
5657 EG  Eindhoven
Nederland
Tel.: +31 40 2502602
http://www.ts.avnet.com/nl/

Over Avnet Technology Solutions

Avnet Technology Solutions is een wereldwijde value-added distributeur van computerproducten, -software en -diensten met vestigingen in meer dan 34 landen. Als mondiale verkoop- en marketingorganisatie heeft Avnet Technology Solutions verkoopafdelingen die gericht zijn op specifieke marktsegmenten en een strategie die zich focust op de behoeften van klanten en leveranciers.

Ons uitgebreide aanbod van diensten en gevestigde relaties met toonaangevende technologieleveranciers, zorgen ervoor dat ISV’s, OEM’s, value-added IT-resellers en systeemontwikkelaars, -bouwers en –integrators de juiste combinatie van kennis en kunde in handen hebben om te adviseren over IT solutions op het gebied van Converged Infrastructuren &Systems, Security en Software en Cloud.

Documenten

Blijf uw data de baas: de voorbereiding op een datagerichte toekomst

03-02-2017OraclepdfENWhitepaper

Niet alleen de ruwe hoeveelheid aan data groeit, maar ook de waarde van data is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit komt niet zozeer doordat de data enorm veranderd is, maar doordat we beter zijn geworden in het verzamelen, lezen, interpreteren en gebruiken van deze data. Het is dan ook belangrijker dan ooit om data goed te beschermen, optimaliseren en te integreren. Veel bedrijven worstelen met de zoektocht naar de beste manier om hier mee om te gaan.

Er zijn drie vragen die u uzelf en uw bedrijf zou moeten stellen:

 • Is uw infrastructuur betrouwbaar genoeg om waardevolle data te beheren?
 • Beschermt uw infrastructuur uw data tegen zowel diefstal als concurrentie?
 • Kunt u met uw huidige infrastructuur uw data efficiënt beheren?


Allereerst is het belangrijk dat u op zoek gaat naar een betrouwbare oplossing. Want als er iets is waar u in de toekomst niet over zou mogen twijfelen, is het of uw infrastructuur betrouwbaar genoeg is om uw waardevolle data te beheren. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat datamanagement geen dagtaak wordt en u uw data zo optimaal mogelijk kunt beheren. Maar hoe checkt u dat? Waar moet u op letten?

Na het lezen van dit e-book bent u volledig op de hoogte van de twee belangrijkste voorwaarden waaraan uw databeheer-oplossing moet voldoen.

5 Redenen om een Oracle Database platform te gebruiken

14-02-2017OraclepdfENInfographic

Het runnen van uw database en applicaties kan kostbaar zijn. Het consumeert kostbare middelen, tijd, moeite en geld - en uiteindelijk is er geen garantie dat alles samenwerkt zoals bedacht.

Bekijk deze infographic en ontdek een platform speciaal ontworpen om uw Oracle Database zo kosteneffectief mogelijk te draaien.

De voordelen van een modern database platform

14-02-2017Oracle & InfoWorldpdfENWhitepaper

Database platforms helpen bij het aanpakken van belangrijke kwesties: meer doen met minder middelen, snel kunnen reageren op patch en upgrade behoeftes terwijl uptime en prestaties gegarandeerd moeten zijn, en dat allemaal terwijl de tijd die het kost om databases te klonen omlaag moet.

Ook zijn database platforms essentieel bij het terugdringen van de benodigde tijd en middelen die het integreren, testen en implementeren van full-stack cloud-oplossingen kost.

Hoe kan een database platform al die concurrerende behoeftes en vereisten met elkaar verzoenen?

Oracle Database Platform: Build vs. Buy

14-02-2017OraclepdfENInfographic

Uw Oracle Database is essentieel voor uw bedrijf, dus als u moet beslissen over een platform om uw Oracle Database op te draaien, dan wilt u een solide keuze maken. De vraag is: bouwt u uw eigen platform of koopt u een Oracle Database platform?

Download deze infographic en neem de juiste beslissing.

Converged Infrastructure opties afwegen: 5 criteria voor het maken van de juiste beslissing

25-01-2017Cisco & NetApppdfENWhitepaper

Converged Infrastructure (CI) kan veel betekenen voor IT: het wordt eenvoudiger, het verlaagt de kosten aanzienlijk, het moderniseert mogelijkheden en het levert een positieve bijdrage aan de bottom-line. Echter, niet alle geconvergeerde infrastructuur oplossingen zijn gelijk aan elkaar. Het maken van de juiste keuze zal bepalen hoeveel werkelijke waarde wordt gerealiseerd bij het implementeren en gebruiken van de geconvergeerde infrastructuur.

Om de opties rondom CI effectief te kunnen beoordelen, zijn er tenminste 5 criteria die u goed moet overwegen:

 • Flexibiliteit 
 • Schaalbaarheid 
 • Workloads (prevalidated) 
 • Best-in-class componenten 
 • Ondersteuning voor de gehele stack


Deze whitepaper bespreekt de belangrijkste overwegingen voor elk van deze criteria.

Converged vs. Hyperconverged: wanneer is FlexPod de slimste keuze?

25-01-2017Cisco & NetApppdfENWhitepaper

Convergence. Oftewel het fenomeen waarbij verschillende technologieën en marktpartijen naar elkaar toe groeien om aan behoeften in de markt te kunnen voldoen. Tegenwoordig is veel te doen om infrastructuur convergentie, waarbij de infrastructuur in één enkel ontwerp geconsolideerd en het beheer van de gecombineerde IT-middelen gecentraliseerd is. 

Er zijn twee verschillende benaderingen voor infrastructuur convergentie: converged (CI) en hyperconverged (HCI). Het simpelste verschil tussen beide is dat Cl geoptimaliseerd is voor flexibiliteit en schaalbaarheid en HCI voor eenvoud. Dit onderscheid maakt dat elk platform specifieke voor- en nadelen heeft, afhankelijk van de te ondersteunen applicaties en gewenste bedrijfsresultaten.

Deze whitepaper bespreekt het verschil tussen CI en HCI en de voordelen en inzetbaarheid van FlexPod CI. Een converged infrastructuur die tot stand is gekomen door een partnerschap van sterke technologiepartijen zoals Cisco, NetApp, Microsoft, VMware, Citrix, en Red Hat.

Een geïntegreerde infrastructuur speciaal ingericht voor de verwerking van SAP HANA-workloads

19-01-2017Cisco & NetApppdfENWhitepaper

Ondernemingen zijn tegenwoordig in hoge mate afhankelijk van data om het juiste groeipad te kiezen, in te spelen op ontwikkelingen in de markt en erachter te komen wat hun vele klanten willen. Waar managers en leidinggevenden vroeger vooral op hun intuïtie vertrouwden, is het dagelijkse beslissingsproces binnen bedrijven vandaag de dag primair op data gestoeld. Grote organisaties moeten immers alert en flexibel zijn om te kunnen concurreren met de kleinere, opkomende ondernemingen.

Dit heeft ertoe geleid dat het ondersteunen van het besluitvormingsproces een belangrijke taak van de IT-afdeling is geworden. De onderneming vraagt om een IT-omgeving die direct inzicht biedt, zodat processen kunnen worden geoptimaliseerd, kosten kunnen wordenverlaagd en snel kan worden ingespeeld op veranderingen in de markt. De lat ligt hoog en veel organisaties doen dan ook een beroep op SAP HANA om aan die hoge verwachtingen te kunnen voldoen.

SAP HANA levert de krachtige in-memory computingdatabase waar organisaties naar op zoek zijn. Niet iedere infrastructuur is echter volledig geoptimaliseerd voor SAP HANA. In dit e-book wordt beschreven wat de voordelen zijn van een infrastructuur die speciaal is ingericht voor de verwerking van SAP HANA-workloads.

Flash Array implementaties for Dummies

Data storage-systemen van vandaag spelen een cruciale rol in hoe goed informatietechnologie organisaties helpt bij het realiseren van belangrijke zakelijke doelstellingen. Traditionele draaiende disk systemen zijn inefficiënt, en onaanvaardbaar langzaam. Veel organisaties worden gedwongen zich langzaam maar zeker te wenden tot Solid State Storage op basis van flash-geheugen systemen. De vraag die u moet beantwoorden is of flash ook voor uw organisatie werkt?

Lees in dit expert e-book ‘Flash Array Deployment for Dummies’ alles wat u moet weten over flash-opslag en hoe en wanneer te implementeren. Download nu om te ontdekken:

 • Waarom de prestaties van dataopslag belangrijk zijn
 • Introductie over flash-opslag systemen en de voordelen
 • Hoe u een flash storage array voor uw organisatie moet kiezen
 • En meer

De voordelen van een geintegreerde infrastructuur

07-11-2016IBM & CiscopdfNLWhitepaper

Het vereenvoudigen en automatiseren van IT en processen kan een enorme impact hebben op (de samenwerking tussen) diverse afdelingen in uw organisatie. Zo kunt u efficiency-slagen maken die uiteindelijk een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing opleveren.

 • Wat als bij het aannemen van nieuw personeel alle afdelingen gestroomlijnd en geautomatiseerd samenwerken om de nieuwe werknemer zo snel mogelijk aan de slag te krijgen met de juiste devices, leaseauto, toegang tot applicaties en externe verbindingen?
 • Wat als het applicatie-ontwikkelingsproces beter gestroomlijnd wordt en de uitrol met weken verkort kan worden?
 • Wat als een plotseling piekmoment in de vraag naar uw diensten of producten met het simpelste gemak opgevangen kan worden, zonder dat dit vraagt om de aanschaf van extra en dure hardware?
 • Hoe veel eenvoudiger zou het zijn als u nooit meer om hoeft te kijken naar back-ups en disaster recovery, u ervan uit kunt gaan dat dit automatisch geregeld wordt en u altijd compliant bent?
 • En wat als een stapsgewijze migratie van workloads naar de cloud vlekkeloos verloopt, niet in maanden maar slechts in enkele uren? Deze ideale situaties in diverse onderdelen van uw organisatie zijn te realiseren met een geïntegreerde infrastructuur, goede orkestratie en verregaande automatisering.


Lees in dit e-book hoe u uw IT resources (kosten)efficiënter kunt inzetten, het beheer van de omgeving aanzienlijk kunt vereenvoudigen en over de voordelen van een geintegreerde infrastructuur voor uw HR-processen, applicatieontwikkeling, het opvangen van piekmomenten, disaster recovery en cloud-migratie.

De Private Cloud: flexibel in eigen veilige omgeving

24-03-2017Cisco & AvnetpdfNLE-book

De cloud is een oplossing die enorme flexibiliteit heeft gecreëerd binnen het ontwikkelen van applicaties of het aanmaken van een VDI-omgeving. Echter word bij het gebruik van een publieke cloud service niet altijd de veiligheid van uw data en applicaties gegarandeerd. Private cloud biedt hier een oplossing in!

De private cloud wordt ook wel uw eigen ‘cloud in a box’ genoemd, u profiteert van de flexibiliteit van de cloud maar in uw eigen omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van uw eigen veiligheidsstandaarden waardoor er vanuit verschillende plaatsen eenvoudig aan applicaties of een VDI-omgeving gewerkt kan worden.

Dit e-book bespreekt de voordelen van de private cloud op gebied van: Testen en ontwikkelen van applicaties, het aanmaken van VDI-omgevingen, het opvangen van bootstorms en het behouden van de controle over het applicatiegebruik en dataveiligheid.

Hybrid Flash in de praktijk: 5 organisaties delen hun ervaringen

Het zoeken van een balans tussen het reduceren van kosten en het verhogen van de efficiency is binnen veel organisaties een uitdaging. Er wordt gevraagd naar meer performance, helaas is er vaak te weinig budget beschikbaar om daadwerkelijk meer performance te kunnen realiseren.

Storage neemt in de meeste gevallen het grootste deel van het IT-budget in beslag. Het is dan ook van belang om een storage-infrastructuur te realiseren waarin er ruimte is voor consolidatie, voorspelbare performance en optimaal gebruik van resources. In de praktijk blijkt dit een uitdaging te zijn.

Hybrid flash-storage is de oplossing. Door te kijken naar mixed workloads en de vereisten van verschillende (virtuele) applicaties, kan er zelf bepaalt worden hoeveel flash er nodig is en kunnen deze worden ingezet wanneer nodig. IDC heeft gekeken naar wat gebruikers in de praktijk zeggen over de hybrid flash-oplossing van EMC.

Download deze whitepaper en ontdek wat de ervaringen zijn van vijf toonaangevende organisaties die gebruik maken van de hybrid flash-oplossing.

Implementeer een effectieve BYOD-beveiligingsstrategie in 3 simpele stappen

17-08-2016Check Point Software TechnologiespdfENWhitepaper

Mobiele apparaten winnen aan populariteit in organisaties. Echter zijn organisaties aan het worstelen om de snelle innovaties binnen mobiele apparaten en de applicatieomgeving bij te houden. Dit resulteert in medewerkers die gebruik maken van niet-goedgekeurde technologieën, waardoor aanvallers kansen zien om toegang tot bedrijfsgegevens te verkrijgen.

Deze whitepaper laat in drie stappen zien hoe een BYOD-strategie de mobiliteit veiligstelt op een manier die voor u de gebruikersvoordelen maximaliseren. Doormiddel van een checklist ziet u de mogelijkheden die gebruikt kunnen worden bij het beoordelen van mobiele beveiligingsoplossingen en ervoor zorgen dat u het maximale uit de mogelijkheden haalt.

De optimale database: 5 uitdagingen bij het inrichten van uw database

09-08-2016HitachipdfNLWhitepaper

Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld aan databases. Een IT-omgeving die niet goed functioneert en niet 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar is, zorgt al snel voor irritatie onder de gebruikers.

Bovendien resulteert een slecht ontworpen database in een lagere productiviteit en hogere kosten. Om uw database goed te laten draaien is het belangrijk dat deze een sterke technische basis, een goede infrastructuur en een logische indeling heeft.

Twijfelt u of uw databaseomgeving momenteel voldoet aan de huidige vereisten of vraagt u zich af hoe u de grootste valkuilen kunt herkennen? Dit e-book geeft u inzicht in de belangrijkste uitdagingen die u tegenkomt bij het inrichten van een database.

Krachtig en flexibel opslag systeem voor het MKB en kleine IT-omgevingen

02-08-2016Cisco & IBMpdfENWhitepaper

Cisco en IBM hebben de handen in elkaar geslagen om ook voor MKB, of kleine IT-omgevingen de juiste bedrijfsapplicaties te leveren.

VersaStack Solution voor MKB en kleine IT-omgevingen biedt een krachtig en flexibel opslag systeem zonder verhoogde vloeren of technisch support. Data kan vanuit één centraal punt verplaatst worden zonder onderbrekingen van applicaties en worden storingen voor back-ups, onderhoud of upgrades voorkomen. VersaStack is van te voren geassembleerd, gebaseerd op een door Cisco getest ontwerp en het versneld en vereenvoudigt de inzet van de IT infrastructuur op alle externe locaties.

Meer weten over dit systeem en zijn mogelijkheden? Download hier de whitepaper.

Evolutie van datacenters naar een out-of-box geïntegreerde infrastructuur

02-08-2016Cisco & IBMpdfENWhitepaper

Steeds meer organisaties hebben een flexibele, makkelijk en efficiënte infrastructuur nodig om hun snel groeiende datacenter bij te houden. Zonder extra kosten te maken. IT leiders gaan van traditionelen omgevingen naar een geïntegreerde infrastructuur, waar volledige datacenter technologieën worden gecombineerd naar een van tevoren geassembleerd, getest en ondersteund systeem dat werkt als een geheel.

VersaStack brengt de Cisco Unified Computing System en de IBM Storwize family samen tot één geïntegreerde infrastructuur.

VersaStack helpt bij het versnellen van de IT infrastructuur. Verkleint de kosten door het effectief managen van informatie en hulpmiddelen terwijl het de flexibiliteit behoudt om zich aan te passen aan bedrijfsveranderingen.

Deze nieuwe geïntegreerde infrastructuur brengt nieuwe niveaus van gemak, effectiviteit en flexibiliteit naar de cloud, big data en de enterprise application ontwikkelingen.

Meer weten over dit systeem en zijn mogelijkheden? Download hier de whitepaper.

Trek ten strijde tegen IT complexiteit met een nieuwe generatie geïntegreerde IT-infrastructuur

06-07-2016Cisco & IBMpdfNLWhitepaper

Complexe en gefragmenteerde IT-infrastructuren hebben een negatief effect op het vermogen van organisaties om te kunnen concurreren. Van vertraagde reactiesnelheden tot gebrekkige applicatieprestaties, IT-omgevingen zijn steeds vaker ongeschikt om bedrijfsdoelstellingen te behalen en kansen te pakken.

Hoe groter de complexiteit van IT-systemen, hoe groter het risico op grote storingen. Voor ondernemingen die afhankelijk zijn van hun IT-systemen, kunnen zulke storingen een enorme negatieve impact hebben.

Deze whitepaper vertelt u over een nieuwe generatie geïntegreerde infrastructuuroplossingen die bedrijven in staat stelt om hun IT drastisch te vereenvoudigen. In plaats van dat verschillende componenten – compute, storage en netwerk – afzonderlijk worden ingekocht, geïmplementeerd en beheerd, wordt alles gecombineerd in één vooraf geconfigureerd en getest systeem.

Haal het meeste uit uw Oracle database-infrastructuur… Voor minder!

05-07-2016HitachipdfENWhitepaper

Als uw bedrijf draait op Oracle databases bent u continu bezig met het verkrijgen van de best mogelijke performance, resilience en TCO. Tegelijkertijd probeert u de doelstellingen van uw organisatie niet alleen te behalen maar zelfs te overtreffen. De eerste stap naar een hogere rendement uit uw Oracle infrastructuur is het inzichtelijk krijgen van de huidige staat. Is uw infrastructuur gebouwd om de performance, resilience en efficiëntie te leveren die uw bedrijf nodig heeft? En indien dit niet zo is, wat is de oorzaak van het tekort schieten?

Het goede nieuws is dat er oplossingen bestaan voor Oracle-omgevingen die de zakelijke waarde ervan maximaliseren en ervoor zorgen dat de performance van uw Oracle systemen altijd op een hoog niveau ligt. Deze whitepaper geeft u op maat gemaakte aanbevelingen voor het reduceren van de kosten die uw Oracle database-infrastructuur met zich meebrengt en het maximaliseren van de performance.

De dreiging van binnenuit: de 5 belangrijkste risico’s van een groeiend aantal endpoints

30-06-2016RSApdfNLWhitepaper

Tegenwoordig zijn cyberaanvallen aan de orde van de dag. Cybercriminelen vinden steeds nieuwe, betere manieren om bij uw data of systemen te komen. Veel organisaties zijn op de hoogte van het bestaan van hackers en maken dan ook gebruik van firewalls en antivirus. Helaas realiseren veel bedrijven zich niet dat laptops en desktops interne risico’s met zich meebrengen.

Ontwikkelingen als Bring Your Own Device (BYOD) en het nieuwe werken zorgen voor een groeiend aantal laptops en desktops binnen organisaties van alle grootten. Medewerkers nemen laptops mee naar andere locaties, delen documenten op allerlei verschillende manieren en ontvangen e-mails.

Met een groeiend aantal endpoints, wordt het voor de organisatie steeds moeilijker om veiligheid te garanderen. Slechts 35% van de medewerkers geeft aan dat ze zich verantwoordelijk voelen voor data security, terwijl zij juist degenen zijn die uw data veilig moeten bewaren en gebruiken. Dit e-Book beschrijft de vijf belangrijkste beveiligingsrisico’s om rekening mee te houden.

Hyper-converged datacenter: De IT-omgeving van de toekomst

06-03-2017AvnetpdfNLWhitepaper

Recent onderzoek toont aan dat organisaties steeds vaker kiezen voor hyper-converged infrastructures. In 2018 is naar verwachting maar liefst 75 procent van alle hardware binnen organisaties toegankelijk via een volledig geïntegreerd systeem. Dat is geen verrassing, want hyper-converged infrastructures vereenvoudigen de IT-omgeving en zorgen voor een besparing op IT-kosten. Zo is het veel makkelijker om snel in te spelen op veranderende behoeften vanuit de markt en de organisatie.

Toch vragen veel organisaties zich af of een hyper-converged infrastructuur wel past in hun bestaande IT-omgeving. In dit e-book leest u meer over de huidige beheer- en budgetproblematieken in het datacenter, hoe u van dure adhoc-oplossingen naar een lange termijn-oplossing kunt gaan en tegelijkertijd kosten kunt besparen. Daarnaast krijgt u inzicht in voor wie hyper-converged interessant is en wat concreet de voordelen zijn voor uw organisatie.

Software-defined Storage: reduceer uw opslagkosten met 90%

12-04-2016IBMpdfNLWhitepaper

De enorme groei van data houdt de gemoederen bezig. Hoe kunnen organisaties deze data efficiënt opslaan, beheren en analyseren? En hoe zorgen zij ervoor dat de data veilig, maar toch snel toegankelijk en gemakkelijk te beheren is, zonder grote investeringen te doen die een enorme aanslag zijn op de krappe IT-budgetten?

De Software Defined Storage-oplossing van IBM is het antwoord op deze uitdagingen. Het biedt alle functionaliteiten die het overzicht in de storageomgeving terugbrengen, het beheer en onderhoud vereenvoudigen, aanwezige storagesystemen efficiënter inzetten en data slimmer plaatsen. Lees in deze whitepaper hoe u eenvoud, efficiëntie en intelligentie kunt toevoegen aan uw storage- en datamanagement.

Uw account

Meld u nu gratis aan als member voor toegang tot alle beschikbare whitepapers, reference cases en andere informatieve documenten!
Powered by
Zorg en ICT

Top IT vacatures in de Zorg

 
Powered by: ICTwerkt.nl